Tunézia, Hammamet: Radisson Blu Resort & Thalasso 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 210283
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Hammamet

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

Közvetlenül a finomhomokos tengerparton található Hammamet városközpontjától kb. 2 km-re. A monastiri repülőtértől kb. 115 km-re, a tuniszi repülőtértől kb. 75 km-re fekszik.

ELHELYEZÉS

A modern szálloda 274 légkondicionált szobája telefonnal, mini hűtővel, szatellit Tv-vel, széffel, fürdőszoba/WC-vel, és terasszal van felszerelve.

ÉTEL ÉS ITAL

Reggelis vagy félpanziós ellátás (büfé jellegű reggeli és vacsora italok nélkül) foglalható. Bárok, a`la carte éttermek bővítik a szolgáltatások körét.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Úszómedence, gyermek medence, wellness központ. Különböző szárazföldi és vízi sportolási lehetőségek várják a vendégeket: tenisz, edző terem, futball, strandröplabda, mini golf, jet ski, banán, parasailing. A fenti szolgáltatások közül néhány csak térítés ellenében vehető igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepciószolgálat, széfbérlés, valutaváltó, ajándékbolt, mosoda, autóbérlés. WIFI elérhetőség a szálloda teljes területén. Napernyők, napágyak és strandtörülközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére a medence mellett és a tengerparton is.

Kiváló választás családok számára ez az egyedi szálloda, mely alább található: Hammamet. A város központjától alig 3. 0 kilométerre épült birtok minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. Az ügyfelek értékelni fogják az ingatlan közelségét a legfontosabb szórakozási lehetőségekhez. A birtok mindössze 5. 0 kilométerre található a legközelebbi golfpályától, mely így könnyen elérhető az ügyfelek számára. Gyalogos távolságon belül több tömegközlekedési megálló is található. A legközelebbi strand és a szálloda 20 méterre fekszik egymástól. A látogatók mindössze 45. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. Az épületben 274 barátságos szoba található. A minőség iránti folyamatos elköteleződés eredményeként ezen a hotelen a(z) 2013. évben teljes renoválást végeztek. Az itt megszállók mindig naprakész információkkal rendelkezhetnek a nyilvános helyiségekben elérhető internetnek és a Wi-Fi hozzáférésnek köszönhetően, míg az utóbbi a vendégszobákban is rendelkezésre áll. A látogatók kiélvezhetik a 24 órán át rendelkezésre álló recepció kényelmét. A(z) Radisson Blu Resort & Thalasso igény esetén sem biztosít kiságyakat. Ebben az akadálymentesített hotelben minden fürdőszoba mozgáskorlátozott-barát. Ez a(z) Radisson Blu Resort & Thalasso nem állatbarát létesítmény. A parkoló hasznos lehet a gépjárművel érkező vendégek számára. A vendégek igénybe vehetik a repülőtéri transzfer szolgáltatást. Mindneki, aki ezen a szálláshelyen száll meg, elősegítheti teste és lelke egyensúlyának fenntartását a szálláshely gyógy- és wellness létesítményeinek használatával. , Az étterem pazar ételeket kínál egy igazán elegáns környezetben. , A vendégek itt-tartózkodása igazán élvezetes lesz ebben a hotelben, hiszen számos szórakozási lehetőséget kínál számukra.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás