Tunézia, Hammamet: The Russelior Hotel & Spa 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 211765
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Hammamet

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Yasmine Hammametben, a kikötő szomszédságában található. Hammamet városközpontjától kb. 10 km-re, a monastiri repülőtértől kb. 100 km-re, a tuniszi repülőtértől kb. 75 km-re fekszik. Ez a vonzó hotel kiváló hely városnézéshez és nyaraláshoz egyaránt. A vendégeket elektromos golf autókkal szállítják a finomhomokos tengerpartra (kb. 450 méter).

ELHELYEZÉS

A modern szálloda 234 légkondicionált szobája telefonnal, mini hűtővel, szatellit Tv-vel, széffel, fürdőszoba/WC-vel, és terasszal van felszerelve. A standard vagy superior szobák tengerre vagy kertre néznek.

ÉTEL ÉS ITAL

Reggelis vagy félpanziós ellátás (büfé jellegű reggeli és vacsora italok nélkül) foglalható. Bárok és a`la carte éttermek bővítik a szolgáltatások körét. A Bonzai étteremben ázsiai ételeket szolgálnak fel. A Les Aromes zongorabárban hivatásos zongorista szórakoztatja a vendégeket. A Le Cristal étteremben svédasztalos rendszerben fogyaszthatnak nemzetközi fogásokat a Russelior Hotel & Spa vendégei.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Úszómedence, belső medence, wellness központ. Különböző sportolási lehetőségek várják a vendégeket: tenisz, edzőterem, futball, strandröplabda, gyerekeknek játszótér. A fenti szolgáltatások közül néhány csak térítés ellenében vehető igénybe. A közelben golfpálya található (kb. 7 km).

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepciószolgálat, széfbérlés, valutaváltó, ajándékbolt, mosoda, autóbérlés. WIFI elérhetőség a szálloda teljes területén. A napernyők, napágyak és a strandtörülközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére a medence mellett és a tengerparton is.

Ez a fényűző szálloda megtalálható: Yasmine Hammamet. Az ingatlan összesen 234 lakegységet kínál. Minden vendég naprakész maradhat a(z) The Russelior Hotel & Spa által nyújtott internetkapcsolatnak köszönhetően. A recepció 24 órán át a vendégek rendelkezésére áll. A(z) The Russelior Hotel & Spa igény esetén kisgyermekek számára kiságyat is biztosít. Ez a szálláshely nem állatbarát. A vendégek kényelme érdekében parkolóhely is a rendelkezésükre áll. Az utazók értékelni fogják a repülőtéri transzfer szolgáltatást. Az itt megszállók kikapcsolódhatnak és feltöltődhetnek az ingatlan wellness-részlegén. , A(z) The Russelior Hotel & Spa büszke az általa kínált étkezési lehetőségek széles skálájára, melyek ízletes kulináris specialitásokkal várják a vendégeket. és A létesítmény szórakoztató programokkal és szabadidős tevékenységekkel szolgálja a vendégek hozzáadott kényelmét. A(z) The Russelior Hotel & Spa néhány szolgáltatásáért lehet, hogy további díjat kell fizetni.Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás