Tunézia, Port El Kantaoui: Concorde Green Park Palace Hotel 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 217321
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Port El Kantaoui

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS
A szálloda Port El Kantaoui településen található, mindössze 500 méterre a központtól. Sousse-tól kb. 12 km-re, a monasztiri repülőtértől 21 km-re, a Port El Kantaoui Golf Course-tól 29 km-re, közvetlenül a homokos tengerparton fekszik.

ELHELYEZÉS
452 szobájának mindegyike központilag szabályozott légkondicionálóval, ventilátorral, szatellit Tv-vel, WIFI-vel, telefonnal, mini hűtővel (vízzel és üdítővel feltöltve), tea- és kávéfőzési lehetőséggel, széffel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, köntössel, erkéllyel vagy terasszal felszerelt.

Double Garden View/ Sea View: kb. 41 m2 alapterületű, tájra vagy tengerre néző kilátással rendelkező szoba.

Family Suit Garden View/ Sea View: kb. 66 m2 alapterületű, tájra vagy tengerre néző kilátással foglalható családi szoba.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, amely tartalmazza a reggelit, ebédet és vacsorát, valamint a helyi alkoholos- és alkoholmentes italok fogyasztását a szálloda három bárjában. Napközben kávét és snackételeket kínálnak. A szálloda két a`la carte étteremmel rendelkezik, melyekben a vendégek előzetes foglalás esetén vacsorázhatnak.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Beltéri-, kültéri- és gyermekmedence, fitneszterem, tenisz (a labdák használatáért letét fizetendő), asztalitenisz, strandröplabda, íjászat, boccia, edzések, vízitorna, aerobik, napközbeni animációs programok, esti szórakoztató műsorok és élő zenés fellépések várják a vendégeket. A közelben vízi sportok és lovaglás is igénybe vehető. Térítés ellenében a wellness központ szolgáltatásai például thalassoterápiás és szépségápolási kezelések, masszázs, hammam bővíti a szolgáltatások körét. A gyermekek kikapcsolódását a mini klub (4-12 éves korig) és a játszótér biztosítja.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

A WIFI a szálloda területén ingyenesen használható. A napernyők és napágyak használatát a szálloda a medence mellett és a tengerparton is díjmentesen biztosítja, míg a medencénél a strandtörülközőkért letét fizetendő. 24 órás recepció, üzletek, konferenciaterem és fodrászat szolgálja a vendégek kényelmét.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás