Tunézia, Mahdia: Iberostar Royal El Mansour 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223646
Indulás dátuma:2024.06.04. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  376 900 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  376 900 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Mahdia

Szállás / program részletes leírása



aFEKVÉS
A szálloda a monastiri repülőtértől kb. 47 km-re, közvetlenül Mahdia homokos tengerpartján helyezkedik el.

ELHELYEZÉS
Összesen 447 szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionálóval, bérelhető széffel, telefonnal, szatellit Tv-vel, mini bárral (vízzel feltöltve), ingyenes WIFI-vel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval és erkéllyel felszerelt. Lekérésre mozgássérült szoba igényelhető. Előzetes lekérés esetén babaágyat biztosítanak.

Double Basic:25 m2alapterületű és városra néző kilátással rendelkező szoba.

Double Side Sea View/ Sea View:felszereltségében megegyezik a basic szobáéval, de felár ellenében oldalról a tengerre vagy tengerre néző kilátással foglalható.

Double Superior/ Sea View Superior: kb. 29 m2 alapterületű városra vagy tengerre néző kilátással rendelkező szoba.
Family Basic: kb. 42 m2 alapterületű, kilátással nem rendelkező családi szoba.
Family/ Sea View:kb. 42 m2-es családi szoba, mely városra vagy tengerre néző kilátással rendelkezik.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büféjellegű reggelit, ebédet, vacsorát és a helyi alkoholos- és alkoholmentes italok fogyasztását. Térítés ellenében a vendégek a szálloda a`la carte éttermében is étkezhetnek, Medence melletti bár, Didon bár és arab kávézó áll a vendégek rendelkezésére.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri medence, belső medence, gyermekmedence, tenisz, asztalitenisz, fitneszterem, íjászat, aerobic, strandröplabda, futball, petang, darts, mini klub (4-12 éves korig), játszótér, diszkó várja a vendégeket. Térítés ellenében spa központ és thalassoterápia (masszázs, szauna, török fürdő, szépségkezelések), vízi sportok, búvárkodás áll rendelkezésre.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Térítés ellenében szobaszerviz, üzletek, konferenciaterem, fodrászat, mosodai szolgáltatások bővítik a szolgáltatások körét. A WIFI használata a szálloda területén díjmentes. A napernyők, napágyak díjmentesen, a strandtörölközők térítés ellenében használhatóak.

A szálloda weboldala:https://www.iberostar.com/en/hotels/mahdia/iberostar-royal-el-mansour-thalasso

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (20 kg)- és kézipoggyászt (5 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás