Vendégkönyv

Tisztelt Látogató!


Kérjük, hogy tapasztalait, észrevételeit egy rövid bejegyzésben ossza meg velünk, tegyen egy bejegyzést a vendékönyvbe a honlapról, a Start Utazási Iroda működéséről. Ossza meg másokkal is az ügyintézés és a az utazás során összegyűlt tapasztalatait.név:
Eifert Gyuláné  
e-mail:
eifertmgy@gmail.com  
dátum:
2008.03.27 17:44  

MÁLTA! Egy vízszegény, a lakosság min. lakótérrel rendelkező országába ellátogatni, nos megfontolandó. Minden a túrizmusról szól, de egy más igényszint szerint. A jók: minket, a túristákat, percre pontosan és igen színvonalasan "vittek-hoztak"! Külön köszönet a kedves kinti idegenvezetőnknek - IVETT!!

A rossz: Magyarországon csak "találomra" fizethetsz be máltai utat. Sajnos nincs megfelelő információ!!

név:
Szegedi Zsuzsanna  
e-mail:
ofisz@externet.hu  
dátum:
2008.01.28 09:10  

Helló,sziasztok!

Volt valaki mostanában Hurghadán és igénybe vette az 1 napos Kairói utat busszal? Hány dollárba került pontosan??

Gyorsan válaszoljon valaki és az igazat mert február 13.-án indulunk.

Köszi: Zsuzsi

név:
Zsú  
e-mail:
fzs@freemail.hu  
dátum:
2007.12.18 21:52  

Nagyon kellemes élmény vot az egész ügyintézés. A munkatársak kedves odafigyeléssel segítettek túl az ügyintézés nyűgén.

név:
Dominó Panzió - Székesfehérvár  
e-mail:
domino@enternet.hu  
dátum:
2007.11.30 13:07  

DOMINÓ PANZIÓ – SZÉKESFEHÉRVÁR

Szállás kedvező áron éjjel-nappal Székesfehérvár zöldövezetében, családias környezetben, jól felszerelt, Tv-vel, fürdőszobával ellátott szobákban. Zárható parkoló biztosított.

Tel/fax: 22/305-279, www.dominos.hu


név:
Lőrincz Krisztián  
e-mail:
l.krisztian96@freemail.hu  
dátum:
2007.10.26 13:34  

Sziasztok!Nagyon tetszik nekem ezek az utazások,a honlap is tetszik!Imádok utazni!!!Lehet ebbe a honlapba regiszrálni magam?! További szép napot! Sziasztok!

név:
Apollonia Károlyné  
e-mail:
a.erzsi@freemail.hu  
dátum:
2007.09.24 11:00  

Én úgy gondolom, hogy amíg az ember a saját bőrén nem tapasztalta, hogy is müködik ez az utazási iroda akkor ne higgyen a vendégkönyvben leírt rosszindulatú megjegyzéseknek. Hogy mire is gondolok?

Én a Müncheni sörfesztiválra fizettem be- ügyintéző: Indrich Marietta

pontosan miden úgy történt ahogy ő azt megmondta. Küldte faxon a beszállókártyát, megbeszéltünk mindent. Ezért szerintem mindent meg lehet oldani csak hozzáállás kérdése.

Köszönettel: Apollonia Károlyné

ui: A következő utamra is náluk fogok befizetni!!!

név:
Bezsu  
e-mail:
frezia56@freemail.hu  
dátum:
2007.08.25 19:22  

Én októberben utazom Egyiptomba, pontosabban Hurghadába. Ott a Sultana Beach Resort 4 csillagos, vagy a Palma de Mirette 4 és fél csillagos szállodákban szeretnénk megszállni. Még nem döntöttük el. Ha valaki már töltötte is a nyaralását kérem írjon róla véleményt az e-mailcímemre. Köszi.

név:
Péter  
e-mail:
kpotya@axelero.hu  
dátum:
2007.07.23 21:30  

Üdv. mindenkinek, ezt a kis leírást azoknak szeretném átnyújtani, akik Korfura készülnek.

Mo.-on kinéztünk Korfura 10 napos all-inclusive utat, be is fizettük a Bellos Beach ***+ csillagos hotelbe, ahogy illik. Hozzáteszem gyorsan az utat egy Szlovák utazási iroda hirdette. Befizetést követően a neten körülnéztünk, a többi irodánál mi a helyzet, és akkor vettük észre, hogy ez a hotel semelyik ui. ajánlatában nem szerepelt, csak a Szlovákéban. Kiérkezésünkkor a repülőtéren alig találtuk meg az "Aeo.." utazási iroda képviselőjét, aki egy a reptér előtti számozott buszhoz küldött. Nagy nehezen megtaláltuk a buszt. bepakoltuk alulra a bőröndöket, majd felültünk a buszra. Egy szlovák hölgyike állítólag idegenvezető, felszált a buszra, és kissé nagyon törve a magyart elmagyarázott mindent 2 percben, csak az volt a baj, hogy a felét nem lehetett érteni. A hotelhez érve, mivel a busz nem tudott behajtani a holtel elé, ezért a nehéz bőröndöket lecipeltük a hotelbe. Az idegenvezető be sem jött a hotelbe, mindenki dadogva próbálta elmagyarázni mit szeretne, az volt a szerencse, hogy egy a személyzetből való szintén szlovák hölgy tudott egy kicsikét magyarul. Közölték velünk, hogy a szobákat 13-14 óra felé lehet elfoglalni. Mi persze 09-10 óra között értünk a hotelbe. Mindenki lecuccolt a halba, melynek az lett a következménye, hogy alig lehetett eljárni, mert a sok bőrönd alig fért el. Mindenki ott vetkőzött, öltözött az előtérben, halban. Azért 8x csesztetés eredménye képpen hamarabb kaptuk meg a szobát mind a többiek, amiben 3 ágy helyett 2 volt. Persze mi 3 ágyas szobát fizettünk ki. Kérdésünkre elmondták, hogy nem tudnak az ágyak ügyében semmit intézni, mert papíron 3 ágyas az a szoba amit kaptunk. Jegyzőkönyv nincs, csináljunk amit tudunk. Már itt sandított valami. A szobában elviselhetetlen volt a meleg, mivel egész nap arra az oldalra sütött a nap. Lementünk a légkodi távirányítóját elkérni, és közölték velünk, hogy ha Mo.-n befizettük, akkor adják oda. Mivel nem tudhattuk Áprilisban, hogy milyen meleg lesz Korfun Juliusban, ezért nem fizettük be, előre. Nekünk a sok Magyarral ellentétben szerencsénk volt, hogy az utazási iroda tulajdonosa ahol befizettük az utat, jó ismerős, és egy telefon után befizette az összeget, és el faxolta a hotelbe. Így megkaphattuk a távvezérlőt. Mindjárt be is kapcsoltuk a négy szobában az egy távirányítóval a négy légkondit. Aki nem tudta megoldani Mo.-n az szenvedett a melegtől végig. Amúgy a szobák berendezésével és felszereltségével nem voltak gondok pozitívum volt, hogy TV( Duna tv is), HAJSZÁRÍTÓ, ÉS SZÉF IS VOLT BENNE, TÉRÍTÉS NÉLKÜL. A következő meglepetés az étteremben ért minket. Az étel választék nudli volt, és nagyon kevés. Ha éppen a vacsora elején mentünk, akkor nagy tömött sorba kellett be állni, és mire a választott kajához értünk, akkor már elfogyott. Ha szóltunk a személyzetnek, vagy

30 perc után hoztak még, vagy azt válaszolták, hogy nincs-elfogyott! Az ételek többsége Szlovák kaja volt, -nem azért megy az ember elsősorban Görögországba, hogy a nemzeti ételeiket megkóstolja, és arra számít, hogy ottani ételeket fog enni? Nem itt a cacikin kívül semmi nem volt görög ízű! Továbbá aki a vacsora vége felé jött enni valami oknál fogva, annak alig volt választása, hogy mit egyen, ha nem tetszett a választék, akkor viszlát, éhesen feküdt le. De a reggelinél is hasonló volt a helyzet. A sárga dinnye íze olyan volt, mint ha nyers tököt enne az ember. Édesség, sütemény nem volt. Az italokról annyit, hogy az étterem mellett a medencénél volt egy bár ahol Gin, 25%-os Konyak, Ouzo ami a legerősebb ital volt, valami narancs likőr, sör, és bor volt. Étkezések alatt csak sört és bort lehetett inni. Ha napközben a nagy meleg miatt ami egyébként pl. este 20 órakor 38 fok volt, sűrűn láttak a pultnál, akkor a szájhúzás ment, mert tudták, hogy Magyar vagy. Összekeverték a piákat amit kértél, mást adtak mint amit kértél. Ha szóltál, flegmán bámultak rád. Hiába mondtad angolul vagy németül, direkt nem értették. A fakultatív programokra nem fizettünk be, mert dupla euróba került, mint ha saját magad elmész rájuk. Ezen felbuzdulva béreltünk két Fiat Panda légkondis szgk.-t, ami 75 euró volt 3 napra, korlátlan km.-el. Ja, nem attól a cégtől, akit az idegen vezető ajánlott, mert az a duplájáért akarta adni. Három nap körbejártuk a szigetet, és mindent láttunk amit látni kellett Korfun. A tengerpart kavicsos volt, kb. 10 méter széles. A napozó ágyak és napernyők ingyenesek voltak. A napozásra szánt betonozott part, elég koszos és szemetes volt. Az egész hotelben 1 ember volt, aki a karbantartást és a külső körletek takarítását végezte. A hotel két medencéje aránylag tiszta volt, bár a Mo.-i Tiszti orvosi szolgálat már bezáratta volna az egész kócerájt.

Ami az egészben meglepetés volt az, hogy a repülőjegy elvileg fapados jegy volt, de oda vissza szuper ellátást kaptunk. Korfu egyébként ahhoz a nyaraló helyekhez tartozik szerintem, amit érdemes egyszer megnézni, de utána ha oda megy még egyszer az ember, akkor csak pihenni tud, mert látott már mindent. Egyébként a Görögök jól elvannak maradva még mindig, mi az, hogy az EU.-ban a szigorú szabályozások csak ránk, meg egy-két országra vonatkoznak? A WC papírt még mindig kosárba kell dobni, és naponta reggel ürítik. Addig ha négyen vagytok a szobában, akkor ott bűzlik? Szóval még tőlünk is lenne mit tanulniuk, nekik is és a szlovákoknak is !

Összeségében szerintem Korfu a látványosságai nélkül nem nagy dörgés, és ha a Mo.-i APEH és KÖJÁL munkatársai kiszabadulnának egyszer, az egész szigetet bezárnák !!! Én már jártam, Törökországban, Horvátországban, Görögország félszigetén, Észak Nyugat Olaszországban, annó Jugoszláviában, kb. 5x Tunéziában, de egyik ellátást sem közelíti a meg a Korfu Bellos Beach, ellátása, egy biztos az amúgy gyönyörű szigetből, Korfuból is megárt a sok!!!

Valakinek kérdése lenne az alábbiakban leírtakhoz, forduljon hozzám bizalommal!

Tisztelettel: KP.
név:
Repjegyirodak  
e-mail:
info@repjegyirodak.hu  
dátum:
2007.07.10 01:58  

Új oldal repjegyfoglalásra. Az irodák címlistája folyamatosan bővül:

www.repjegyirodak.hu

www.repulojegyirodak.hu

név:
Bejczy Tiborné Ildi  
e-mail:
tiborne.bejczy@elmu.hu  
dátum:
2007.07.04 12:26  

Hát csatlakozom Botondékhoz,hiszen egy helyen voltunk. Maga sziget szép,de az alapellátása a Bellos Beachnek (allinc.) sehol sincs az eddig útjaim során tapasztaltakhoz. Még az ún. koszos Egyiptom is luxusüdülést,tisztaságot komfortot nyújtott,mint ez a szálloda. A szervezett utaknál is komoly gondok voltak hogy min 1 órát késett a busz.

A higiénia is hagyott kifogásolni valót. Eddigi útjaink során csak itt lettünk betegek. Szóval hagy ne soroljam. Ne igazán ajánlom senkinek, sem Görögországot főleg nem ezt a szállodát. Úi: Engem a régi "Zimmer Feri" című filmre emlékeztetett. A legfontosabb érdemes itthon előre befizetni a fűtést és légkondit is(időjárás bármilyen lehet).

Az arab országokat viszont bárkinek merem ajánlani( 5-ször voltunk már).

Üdv mindenkinek

« vissza    1 |  2 |  3 |  4 |     tovább »
Keresés
11 829 utazás 347 137 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System
© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak